وقت بخیر

تعدادی مانیتور سری VG موجود بود که همه فروش رفت و این اخرین بازماندست قصد دارم به قیمت فوق العاده فقط تا چند روز اینده بزارم برای فروش پس

دوستانی که بهترین مانیتور ASUS میخوان با قیمت عالی از دست ندن , مانیتور از NVIDIA 3D VISION 2 ساپورت میکنه که تصاویر خودتون رو با بهترین کیفیت میتونید

به صورت 3 بعدی تماشا کنید و همچنین این تنها مانیتور دنیاست که قابلیت اپگرید سخت افزاری داره به NVIDIA G-Sync در صورتی که این کیت رو تهیه کنید و با نصب

شاهد لگ خیلی کمتر در بازی هستید که در نوع خودش نظیر نداره , مشخصات تکنیکی مانیتور هم اینقدر عالیه که نیازی به تعریف من نداره

کیفیت این مانیتور شاهکاره و تضمین میکنم از باقی مدلایی که تا به حال تولید شده و در بازار هست خیلی بهتره

ابعاد تصویر 24 اینچ , زمان پاسخ گویی 1 میلی ثانیه , کنتراست 80 میلیون , داشتن دیسپلی پورت , تصویر 3D , اسپیکر

چون این اخرین مانیتور موجوده دارم حراج میکنم به قیمت 1.480 تومن که بی نهایت مناسبه فروش هم فقط تا چند روز اینده پا برجاست و بعد از اون قیمت افزایش پیدا میکنه

بندرعباس حضوری , مسعولیت و هزینه ارسال به شهرستان به عهده خریدار

جهت اطلاع دوستان : بنده همون یوزر S.A.M.U.R.A.I در فروم های دیگه مثل PersianTools هستم که این مانیتور واسه فروش گذاشتم , و جز کاربران با سابقه فراوان و قدیمی اونجا هستم

عکس + نام کاربری = پیوست

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید